4Spar

4Spar ingår i 4Financegroup som har miljontals kunder världen över. Hos 4Spar kan du få marknadens absolut högsta sparränta, i skrivande stund får du hela 10 % i sparränta om du binder dina pengar i tre år. Trots att 4Spars högräntekonton inte omfattas av den statliga insättningsgarantin kan du känna dig lugn eftersom 4Spar ingår i en mycket stor och stabil koncern som ständigt expanderar.

Om du vill spara dina pengar hos 4Spar har du många olika bindningstider att välja på och ju längre du binder dina pengar desto högre sparränta får du såklart. Under bindningstiden får du inte röra dina sparpengar alls vilket förvisso är bra så att du inte frestas att röra dina pengar som kan förstöra ditt sparande. Minsta insättning på 4Spars högräntekonton är 10 000 kr och det högsta beloppet är 50 000 kr och alla sparkonton har en fast sparränta.

4Spars sparkonton

Om du vill veta hur hög sparränta du får på 4Spars högräntekonton just idag ska du besöka 4Spars hemsida, men så här hög är i alla fall deras sparräntor i skrivande stund:

Räntekonto 3 månader – 7,1 % sparränta

Räntekonto 6 månader – 7,6 % sparränta

Räntekonto 1 år – 8 % sparränta

Räntekonto 2 år – 9,1 % sparränta

Räntekonto 3 år – 10 % sparränta

Trots att sparräntorna förändras med tiden ger det här i alla fall en bild av hur extremt hög sparränta du kan få hos 4Spar även när styrräntan är riktigt låg. 4Spar har även ett så kallat inlåningskonto som du får göra fria uttag ifrån som för närvarande ger dig en rörlig ränta på hela 6,5 %.